divendres, 3 d’agost del 2012

Dia 10: Itero de la Vega - Carrión de los Condes: 40 qm.

Salut a tots i totes.

Tinc 30 minuts per actualitzar, per tant ho faré amb tranquil·litat.

Ja he arribat a Carrión de los Condes, on es troben els Condes de Carrión, personatges carismàtics del Cid.

Avui he fet una etapa de 33 qm. i em trobo de meravella (una mica de mal de genoll...però la resta ha respost de meravella). L'única cosa que em preocupa és el bessó esquerre. Em poso crema del 50 cada dia i cada hora (o dues hores) i està més que rostit (vermell, vermell, vermell).

A partir d'ara m'esperen uns dies un pèl durs: 40, 40, 42... però ja els conec i els faré amb tota la tranquil·litat del món. I ja tinc calculat que, si tot va bé, arribo a Santiago el dia 14 o el 15... (intentarem que sigui el dia 14...).

Avui un dels fets destacats és un home que es diu Pepe: és un home que t'espera entre Villarmentera de Campos i Villalcázar de Sirga, al qual li van diagnosticar càncer fa un parell d'anys i encara continua tirant endavant.

Moltes gràcies a qui ha comentat:

1. Montse i Cesc: m'encanta que m'hagueu escrit. Montse... a la següent excursió (Carlit, eh?) si no vols pujar... et puc fer companyia al llac, però crec que pot ser una excursió que et pot agradar). Cesc... tens raó... El sol és pitjor. No fa calor, perquè bufa vent, però el sol crema igualment.

2. Xavi, guapuuuu..... Que guai!!!!!! Tinc un problema... Heu comentat 2 Xavis.... 1 sí que sé qui és (Xavi Ultramonos)... però l'altre... no sé quin Xavi ets.... però bé...ens veiem a la tornada...

3. Bet.... Molts petons per tots a casa.... (sobretot als nens.... (a tu i al Lluís també, però ja sabeu que a internet quedeu amb segon terme)).

4. Júlia... Tot bé per Palafrugell? Desconnectant?

5. Rosa. No pateixis, que no aniré tan ràpid com sembla... Potser sí una mica, però ja saps que no ve d'uns quants segons.

6. Núria... Ara que visc pel Vallès, potser podríem fer alguna cosa junts?

7. Neus i Mayra..... Necessito una hamburgesa!!!!!!


I qui no ha comentat però me'n recordo d'ells:

1. Les noies de Banyoles (Mireia, Anna, Txell i Mònica)..... Porto uns dies pensant en vosaltres... des d'Hontanas, on ens vam conèixer... a Boadilla, amb la piscina.... i penso en què demà faig l'etapa de Carrión - Sahagún... que la Mònica deu odiar..pèro que va arribar.

2. Mito..... Hoy ha habido un momento (no recuerdo cuál) en que te me has aparecido como otro peregrino. Le he visto y he pensado ¿es él? Al final he visto que no era así.

3. Leen. Now i'm at Carrión de los Condes' Hostel. I rememeber the day you have to leave The Camino (or going by bus some day)... I know it was horrible for you. Big hug.

4. Miquel.... En breu faré aquelles etapes que fèiem cantant i versionant coses sense sentit (el cansament ens podia més que no pas el cap).... Cuida't molt... I mirem de fer alguna caminadeta junts.

5. Roberta.... Cuántos italianos hablando en dialecto catalán.... Impresionante (jajaja). Por cierto, no sé por qué, pero no tengo ni idea de italiano, y gran parte del camino la hago pensando en como serían las frases que pienso en italiano. Reirías mucho.

6. Martin. Where are you? I'm looking for you, but i know you are nearer to Santiago than me (but where???).


Fins aviat.







2 comentaris:

  1. Hola Edu, i tant. Estic desconnectant tant que ni jo mateixa m'ho crec... és una passada. Tant que fins i tot penso que no cal que anem el dia 1 a treballar, jejejejje. Ja en parlarem. Molts petons i cuida't molt.

    ResponElimina
  2. Hola guapíssim,
    li he fet un toc de pintura al llitet a la trona que ens va passar la Júlia.
    Avui li regalaré a l'Eulàlia.
    Un petonàs.

    ResponElimina