dissabte, 25 d’agost del 2012

Dia 25 d'agost: l'abans de Les Borges Blanques - Montblanc

Salut a tots i totes,

com ja us vaig comentar, el blog canvia una mica de temàtica i s'encarregarà de comunicar les caminades i curses que vull fer al llarg del curs.

I demà ja toca una de la CCMR (Copa Catalana de Marxes de Resistència): Les Borges Blanques - Montblanc: és la primera de la temporada després d'estiu, i no és que sigui massa dura: 51 qm, i uns 2000 metres de desnivell.



Malauradament és força plana, però passa per llocs tan bonics com Les Borges Blanques, Vimbodí, el Vilosell (crec recordar), el Monestir de Poblet (on hi ha un dels controls) i Montblanc.

Finalment, a la colla de curses-caminades (Rosa Graells, Paqui Beltran, Montse Berenguer i Xavi Capdevila, Miquel Boada, Joan Miquel Labrador....(perdoneu si me n'oblido, les neurones encara estan de vacances)) s'hi afegeixen dues persones més: en Santi Pérez i en Xavi Alcalde.... que n'han fet un parell i ja comencen a fer-ne més: BENVINGUTS...

Demà suposo que serà un dia calorós... Haurem d'aguantar. Així i tot, l'organització crec recordar que ho té molt bé i cada 5-10 qm ja posa un avituallament, almenys, d'aigua.

Salut i cames, i fins la propera.

Eduard

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada