dijous, 15 d’agost de 2013

Ponferrada - Santiago de Compostela

Per si no ho sabíeu encara... tinc una droga (alguns hi dirien una afició), i és fer el camí de Sant Jaume (altrament conegut com a Camino de Santiago).

En aquesta ocasió, i perquè tampoc tenia més temps per a realitzar-ho, he fet un tram més que conegut (ja l'he fet 6 vegades) del camí francès: el que va de Ponferrada a Santiago.

Qui m'ha acompanyat aquesta vegada: en Jordi Manent... un gran amic de la Universitat amb qui tenia moltes ganes de compartir aquesta experiència, tant per a ell com per a mi.

No ha estat un gran esforç realitzar aquest tram: han estat només 220 qm....

Sé que per a ell ha estat una gran recompensa, per a mi... uns dies de desconnexió del dia a dia (que sempre van bé).

Al llarg del camí, el que crec que més m'ha impactat ha estat conèixer un noi de Madrid que comença a Sabiñánigo i feia el camí sol. El fet és que aquest noi (l'Adrián) té 17 anys i anava sol. Quina enveja que m'ha donat!!!!

Més experiències: conèixer l'Anna i en Ferran, del Vendrell... i xerrar molt, molt i molt amb en Jordi.

Jordi, gràcies per acompanyar-me en el camí... Ha estat una experiència molt gran compartir amb tu aquests dies.... (....la pastilla, entrevista a Madonna, quiero una sopa, ha probado alguna vez la leche...., )... ens entenem, oi?4 comentaris:

 1. Mira't http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/p/objectiu-daquest-blog-aquest-setembre.html
  Crec que et pot interessar...

  ResponElimina
 2. I tant que m'interessa. Ara mateix demano la participació.
  Una abraçada i... fins diumenge???

  ResponElimina
 3. Nooo... fins Oliana, res de res...

  ResponElimina
 4. Hola som els teus seguidors a la cadena de blogs. Ens podràs avisar en un correu quan hagis escrit el post?. Es per no retardar la cadena AssembleaTE@gmail.com
  gràcies

  ResponElimina