dimarts, 14 d’agost del 2018

Epíleg a Muxía. Etapa 2. Vilaserío - Dumbría

La paraula que resumeix l'etapa d'avui és MONOTONIA.

En general, el recorregut d'avui és força avorrit: asfalt, camps, poc paisatge atractiu, etc.

No obstant, és ràpid de fer: força pla, poc desnivell, terreny còmode i poc més.

Com que ja sabia que tindria lloc per a dormir, no m'he posat despertador i he decidit començar a caminar quan es fes de dia: així no calia fer ús del frontal i podia gaudir del paisatge (que no era massa atractiu, repeteixo).

He sortit de Vilaserío amb unes galetes a l'estómac i m'he posat en marxa: carretera i camins de terra fins a Santa Mariña i As Maroñas, per a trobar l'AC-400.

En un moment hi he arribat, i volia prendre alguna cosa al bar, però era tancat.

He continuat per Bon Xesús i Güeima...i primera sorpresa del dia: ara el camí es desvia i puja al Monte Aro, que regala vistes de l'Embalse de Fervenza, un embassament que no havia pogut veure mai perquè el camí no hi passava.

Baixant del Monte Aro és passa per Lago, on he pres un tallat i un tros de pastís (un pèl cru)...i novament carretera durant uns quants quilòmetres passant per Corzón, Ponte Olveira i Olveiroa.

Aquí hi ha un alberg municipal típic on para la gent que la nit anterior ha passat a Negreira: abans hi havia un alberg i dos bars. Ara hi ha tres albergs (el que fa el camino).

I des d'allà, els últims 10 km de la jornada passant per O Logoso, Hospital, i els últims 4 km combinant carretera i camí.

Ara, ja dutxat, rentat...anirem a comprar al súper del poble, i descansarem per la súper etapa de demà. Els últims 21 km (+2 a l'ermita de Mare de Déu de la Barca i les famoses pedres d'Abalar, dos Cadrís, i do Timón).

3 comentaris:

  1. Àngels D
    Et mereixes un dels meus pastissos de xocolata amb conftura de gerds, i ben cuit. Ens el menjarem després de vacances. Aquest caní s'acaba, però segur que en vindran molts més.
    Una abraçada molt forta i fins aviat.

    ResponElimina
  2. Vaja.. si la Duch et fa pastís jo vinc.... Vinga que ja acabes. Un petó

    ResponElimina
  3. Campió...el setembre pstís segur...jajaja ya esta encarregat

    ResponElimina