dilluns, 25 de juliol del 2016

Etapa 22: Les Escaldes - Refugi de Malniu

Després d'una nit de descans a la Pensió Núria, de Les Escales (econòmic i pel que volíem nosaltres, suficient), ens hem aventurat novament per a sortir d'Andorra pel camí que fem de la marxa de Cap de Rec.

Hem sortit de la capital pel Gr7, fins a Entremesaigües, d'allà hem anat fins a Ràmio i hem tornat a agafat el Gr11 per anar a buscar al Jose al refugi de Fontverd.

En Jose ha dormit amb uns nens que l'han alimentat de valent.

Un cop recollit, ens hem dirigit al refugi de Riu de l'Orri per a resguardar-nos de la pluja i la pedra que ens ha caigut durant prop de 15 minuts. Sort del refugi, atreure ens ha permès cobrir-nos durant bona estona.

I quan ha començat a amainar, novament camí cap a refugi de l'Illa, últim refugi abans d'arribar al Port de Vallcibera, frontera entre Andorra i Catalunya.

Aquest tram, fins a Cabana dels Esparvers s'ha fet molt curta, ja que el camí el tenim més que conegut.

Passada la cabana, venia una bona pujada fins a refugi d'Engorgs, refugi no guardat que potser hauria de tenir una bona revisió.

Com que no n'hi havia prou amb la pluja, també hem tingut boira...Però ha estat momentània.

D'allà a Malniu quedava prop més d'una hora...que hem fet per anar més descansats el proper dia (bé, això pensàvem). Aprofitant la ruta....vistes al Cadí.

Arribada a Malniu, dutxa, descans....i demà, a França.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada