dimecres, 15 d’agost del 2018

Epíleg a Muxía. Etapa 3. Dumbría - Muxía - Santuari Virxe da Barca. 23 km.

Avui sí que acaba l'aventura d'enguany.

Vam començar amb San Salvador, hem continuat amb Primitiu i acabem a Muxía, poble de costa, molt més tranquil que Fisterra.

No és una espectacular etapa, però hi passen coses espectaculars.

El camí d'avui és principalment per asfalt i pista... des de Dumbría, el camí passa per Trasufre, Senande, A Guixa i Quintáns, on m'he recuperat amb un tros de truita.

Després es dirigeix a Ozón (on hi ha el segon hórreo més gran del món) i Merexo.

És important no desviar-se del camí i seguir bé les fletxes. Inventar un camí nou no és bo si està ple d'esbarzers, i menys si acabes amb les cames esgarrinxades (no patiu que no hi ha foto).

Passat Os Muiños ja només queda una petita pujada al Monestir de San Xulián de Moraime i a l'ermita de San Roque, per a gaudir de les vistes del poble de Muxía.

El Santuari, però, no es veu fins a 2 km més endavant, juntament amb les pedres llegendàries i les fabuloses vistes a l'Atlàntic.

Avui m'he acomiadat de la Núria, lAnna, l'Eugeni i en Martí, que demà acabaran a Fisterra.

Us deixo amb les últimes fotos de la crònica.

I fins la propera aventura.

2 comentaris:

  1. Repte aconseguit, una vegada més. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres. Un peto. Ens veiem aviat. Tenim una cita, així que apunta-ho a l'agenda.

    ResponElimina
  2. La cita la tenim els tres:Edu, Júlia i jo amb un dels meus pastissos de xocolata. Què maques les fotografies del mar. Felicitats per la fita aconseguida, estàs fet un campió.Què et milloris de les teves esgarrinxades.
    Fins aviat.

    ResponElimina